пʼятницю, 1 лютого 2013 р.

Тюнінг двигуна ВАЗ

Тюнінг двигуна ВАЗ. Зазвичай підняття потужності двигуна це і є тюнінг або форсування. Але досить часто підвищити потужність двигуна може банальне доопрацювання стандартних деталей. Розточити, відшліфувати, відполірувати. Такі прості, на перший погляд, але досить трудомісткі операції здатні на багато що. Хай все це не зробить Вашу машину із застарілим мотором ВАЗ об'ємом 1,5-1,8 рівної сучасних автомобілів, та ще й з більшим обсягом, але вже точно вичавить з Вашої "старенької " все на що вона здатна. Але при цьому це буде все той - же ВАЗ ...

Наведемо короткий список основних напрямків у доопрацюванні і тюнінг двигуна ВАЗ. Цікаво готові - Ви на такі витрати грошей і часу вирішувати Вам.


Сподіваємося, що цією статтею ми хоч частково розвінчаємо думку багатьох, що після установки фільтра - нулевика (50-70 доларів і 3-5% потужності), прямотока (кілька сотень доларів, можливо до 1000, у кращому випадку ті-ж 3 - 5% потужності) і можливо чіп-тюнінгу (для атмосферних двигунів не більше 10%) машина просто таки полетить.


Найчастіше, стандартна (заводська) прошивка вітчизняних автомобілів (в частності ВАЗ) виявляється далекою від ідеалу. Звичайно, бувають випадки, коли виробник оперативно виправляє свої помилки. Але найчастіше власники автомобіля ВАЗ змушені самостійно покращувати свого залізного коня.

Тюнінг двигуна ВАЗ - це робота над поліпшенням певних параметрів (тюнінг) двигуна, таких як:

-поліпшення економічності

-збільшення потужності

-збільшення крутного моменту

-збільшення ресурсу роботи двигуна


Немає коментарів:

Дописати коментар