вівторок, 5 лютого 2013 р.

ТОП - 10 найбільших транспортних засобів у світі

1. Найвищий лімузин в світі

Найбільший і високий лімузин в світі створено компанією SDM Industries. Це найбільший лімузин-вантажівка. Автомобіль отримав назву Quoter.

2. Найдовший лімузин в світі

Найдовший лімузин в світі, який можна орендувати знаменитостям - це лімузин створений Worldwide, Inc. За словами директора компанії, що експлуатує даний автомобіль, замовити його можна тільки на спеціальних фестивалях.

3. Найбільший саморобний автомобіль

Це найбільший серед саморобних автомобілів. Крім того, що він найбільший, автомобіль відрізняється також екологічністю, в рух автомобіль приводять сонячні батареї, а коли їх недостатньо в справу вступає генератор Honda.

4. Найбільш вантажопідйомний автомобіль у світі

Найбільш вантажопідйомний автомобіль в світі - це Liebherr T 282B, вантажопідйомність 363 тонни, у 2008 році дозволила зайняти йому 1 місце, серед кар'єрних самоскидів. Це один з найбільших і найпотужніших вантажівок у світі. В кабіні найбільшої вантажівки встановлений дисплей замість традиційної панелі приладів. Вартість самоскида доходить до $ 4-5 мільйонів.

5. Найбільший мотоцикл

Грег Данхем (Greg Dunham) побудував найбільший мотоцикл в світі, його висота більше 4.5 метрів, а довжина - понад 7.5 метрів. На створення мотоцикла у Грега пішло 3 роки, вага мотоцикла дорівнює 3 тонни, і коштує він $ 300 000. Побудував Грег найбільший мотоцикл на спір. Після чого потрапив до книги рекордів Гінесса як людина, що побудував «Найбільший мотоцикл в історії»

6. Найбільш великий двоповерховий автобус

Самий великий двоповерховий автобус, був занесений в книгу рекордів Гінесса в 1997 році. На верхньому поверсі розташовані кухня, спальня, їдальня, і ванна кімната, на нижньому поверсі 8 пасажирських місць, конференц-зона, рецепція, бар, кімната зберігання і гараж!
7. Найбільший трактор в світі

Найбільший трактор в світі Big Bud 16V747 був побудований в 1977 році. Спочатку його потужність становила 700 к.с., проте в ході випробувань виявилося, що трактор може видати 900 л.с. Найбільший трактор поставлявся в Австралію та Іран.
8. Найдовший велосипед

Найдовший велосипед створили студенти початкової школи, Кембриджа. Створений ними довгий велосипед має 25 місць. Діти були нагороджені грамотою, за винахід такого дивного засобу пересування.

9. Найвищий велосипед в світі

Велосипедний майстер Діді з Німеччини зареєстрував більше 10 рекордів у книзі Гінесса, завдяки винайденим ним велосипедам. Один з велосипедів визнаний найвищим велосипедом в світі, його висота складає більше 4 метрів.

10. Найбільший вантажний електромобіль

Цей автомобіль виглядає як звичайний вантажівку, однак - це найбільший вантажний електромобіль. Його двигун працює на біодізіле і не має прямого приводу на колеса. У рух автомобіль приводиться від електродвигуна.

Немає коментарів:

Дописати коментар