пʼятницю, 1 лютого 2013 р.

Тюнінг Ваз 21099 фото

Тюнінг Ваз 21099 фото

Тюнінг Ваз 21099 - чи гарна ця ідея і яких результатів можна досягти? Зараз ми дізнаємося відповіді на ці питання.

Зараз по дорогах їздять автомобілі, модернізовані так, що тільки розбираються люди помітять це. Але є такі, як ваз_21099, які здатні обігнати за своєю потужністю і представників закордонного ринку. При цьому скромний вигляд цієї машини не привертає до себе уваги.


І лише пильно розглядаючи даний автомобіль можна помітити деякі цікаві деталі: капот з карбону (що можна знайти далеко не на кожному модернізованому зарубіжному автомобілі), SPA Design - дзеркала заднього виду (в карбонових корпусах запозичені у «кільцевиків»), Streetstorm з ксеноном Wild XE Pro - лінзованная оптика. Білі диски «Авіатехнологія» діаметром 15 дюймів і диски AP Racing з 4-поршневими супортами передні гальмівні - все це показує, що в будь-який момент машина готова вступити в бій.



Тюнінг Ваз 21099 - чотирициліндровий восьмиклапанний двигун 1.5i під капотом з впускний системою Streetstorm, випускною системою Pro.Sport з карбоновим глушником, з дросельною заслінкою 54 мм, фільтром зниженого опору K & N, свічками і високовольтними дротами NGK.

Тюнінг авто Ваз 21099 . Гальмівна система.: вакуумний підсилювач, основний гальмівний циліндр Торгмаш.


Інтер'єр.Тюнінг Ваз 21099
Нерегульовані, але зручні спортивні крісла UNP, оббиті шкірою й тканиною. Відчуття «спортивності» досягається наявністю Pro.Sport керма і важеля перемикання передач. Двері, так само як і крісла, оббиті тканиною з шкіряними вставками, для зручності в дверях присутні електроприводи стеклопід'ємників. В автомобілі вбудований бортовий комп'ютер.



Також подивіться Тюнінг Ваз 2107, або фото тюнінг Ваз 2

Немає коментарів:

Дописати коментар