четвер, 31 січня 2013 р.

На Україні з'явився прилад, який дозволяє знизити споживання палива на 20%

На Україні з'явився прилад, який дозволяє знизити споживання палива на 20%


В умовах затяжної економічної кризи, а також у зв'язку з безконтрольним зростанням, на всіх заправках, цін на всі пально-мастильні матеріали, а особливо на бензин, практично для всіх автомобілістів, дуже гостро стає проблема економії пального.

Прогноз зі зростання ціни на паливо, в останні дні зовсім не радує, за словами експертів, які працюють на ринку нафтопродуктів, незабаром, ціна за один літр найпопулярнішого бензину марки А-95, може досягти і переступити позначку в 11 гривень. У зв'язку з таким станом справ, питання економії палива стоїть як ніколи гостро серед автолюбителів.

"SuperFuelMAX" - новий пристрій, вірніше сказати навіть ціла система, яка дозволяє зменшити витрату палива і заощадити гроші, як повідомляють автоновини. При роботі цього приладу, витрата бензину зменшується на 20%, пристрій не вимагає додаткового електроживлення, а також збільшує термін роботи двигуна автомобіля і підвищує його потужність.

Завдяки цьому приладу, знижується викид шкідливих речовин і СО2 в атмосферу, робота двигуна стає більш рівною і плавною, що позитивно позначається на його експлуатації.

SuperFuelMAX може використовуватися на всіх видах транспорту: автобуси, вантажні та легкові автомобілі, катери, мотоцикли, моторні човни, квадроцикли, позашляховики. Також пристрій можна встановлювати на будівельну та сільськогосподарську техніку. Пристрій може встановити будь-який автомобіліст, причому самостійно. SuperFuelMAX простий в обслуговуванні, не схильний до впливів навколишнього середовища та шумовим вібраціям і перешкод, прилад можна використовувати багато разів.

Пристрій ставиться в паливну систему на шланг подачі пального, абсолютно не вимагає врізки або іншого втручання в систему автомобіля. При зміні транспорту, є можливість за кілька хвилин перенести прилад на інший автомобіль. Прилад настійно рекомендується використовувати на всіх двигунах внутрішнього згоряння.

Результати роботи приладу:
Знижується витрата палива на 10-20
Потужність двигуна збільшується на 5
Викид СН і СО знижується на 40-50
Очищаються циліндри від нальоту
Поліпшується еластичність роботи мотора
Прийнятна ціна приладу
Гарантія - 7 років
Підвищується безпека роботи двигуна.

Немає коментарів:

Дописати коментар